Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Βούλα Παπαχρήστου Η συνειδητοποίηση(;) της αποβολής

Βούλα Παπαχρήστου: 

Το όπλο και η Χρυσή Αυγή!


Με σκληρό τρόπο έμαθε μάθημα η Βούλα Παπαχρήστου πως πρέπει τα δημόσια πρόσωπα να χειρίζονται ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Facebook μετά τον αποκλεισμό της από του Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην αρχή η Ελληνίδα αθλήτρια δεν συνηδητοποίησε την σοβαρότητα της κατάστασης και παρά ότι εκ των νυστέρων απολογήθηκε δημόσια για το ρατσιστικό σχόλιο-ανέκδοτο που ανήρτησε στο Twitter δεν στάθηκε ικανή να πείσει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να μην την αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν μόνο το «κακόγουστο αστείο», όπως το χαρακτήρισε η Παπαχρήστου, που έφερε τον αποκλεισμό της αλλά και κάποιες άλλες αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου συμπεριλαμβανομένων και κάποιων retweet από την Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη, τα οποία έσβησε στην συνέχεια μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Το "Πρώτο Θέμα" παρουσίασε  κάποιες φωτογραφίες και σχόλια που η ίδια είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό, πολύ πρόσφατα μάλιστα, η 23χρονη πρωταθλήτρια του τριπλούν που δείχνουν πως έχει κάποιες ακραίες πεποιθήσεις, τις οποίες μάλιστα δεν διστάζει να μοιραστεί με τους «followers» της.





Την επομένη λοιπόν του μοιραίου, όπως αποδείχθηκε, tweet για τους Αφρικανούς και τα κουνούπια, η Βούλα Παπαχρήστου έγραψε στο Twitter, δίχως διάθεση απολογίας: «Ετσι είμαι εγώ.ΓΕΛΑΩ! Δέν είμαι CD ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ!!! ΚΙ αν κάνω λάθη ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ..REPLAY! Συνεχίζω μπροστά ,ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ PLAY!!! :-)».





Λίγες ημέρες νωρίτερα -στις 18 Ιουλίου- η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε αναρτήσει μια επίμαχη φωτογραφία με ένα όπλο (!), το οποίο είχε πάνω του χαραγμένη τη φράση «Μολών λαβέ».

Επίσης, θπάρχει πρόσφατο τουίτ προς τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, με το οποίο η Ελληνίδα αθλήτρια εύχεται "χρόνια πολλά" με τη συνοδευτική ευχή "Να είσαι πάντα γερός κι αληθινός».

Ενώ, στις 22 Ιουλίου, είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο με αερομαχία ανάμεσα σε Ελληνα και Τούρκο πιλότο και τον εύγλωττο τίτλο «Γ... α τον κωλότουρκο»!



μέσω:shootandgoal

Δεν υπάρχουν σχόλια: