Κυριακή 11 Μαΐου 2014

BRAVO CON-CHITA! ΕΥΓΕ ΕΥΡΩΠΗ – EN-TIMH EUROVISION! (& ΟΛΗ Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ)




Μέσα από την ξεφτιλισμένη ηθικά πορεία που χαράχτηκε & προβάλετε (ωσάν αυτές τις όλο και συχνότερα κατ΄εμέ  στημένες δημοσκοπήσεις)  υπερβάλω(;) περιγελώ & αναρωτιέμαι συνάμα, "για το αν οι νέοι μας εκπρόσωποι στο Ευρωκοινοβούλιο κληθούν να λάβουν υπόψη τους το ενδεχόμενο δημιουργίας επιδοτούμενων σεμιναρίων από τις γκέι κοινότητες, όσον αφορά την φαινομενικά ηθική απελευθέρωση αλλά & σεξουαλική μας διαπαιδαγώγηση!
Αναλογιζόμενος την νοοτροπία που τείνει να μας διακατέχει τελευταία, τεχνικές ανοίγματος ποδιών & επικύψεων μάλλον θα μας φανούν χρήσιμες στα χρόνια που έρχονται... ιδιαίτερα στα παιδιά μας!!!
Ένα μεγάλο μπράβο στους φωστήρες & πρωτεργάτες τέτοιων πρωτοβουλιών & δη ηθικών διδαγμάτων της Ευρώπης!
Όλοι οι Έλληνες  τους είμαστε βαθιά υπόχρεοι για την κρεούργηση της ηθικής αλλά & την οικοδόμηση της ανωμαλίας & με την ευκαιρία αυτής της υποχρέωσης... Είμαστε όλοι μας "έτοιμοι για οποιεσδήποτε νέες θυσίες" απαιτηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση (τόσο απέναντι στους εταίρους μας όσο & στα οικονομικά τους συμφέροντα) πχ απέναντι στην οικονομική "στήριξη" της Ουκρανικής "επανάστασης" απέναντι στους φιλόρωσους "τρομοκράτες"!

"Με μπροστάρησες σαν την Αφρα & πρότυπα τύπου Conchita, δε φοβόμαστε μείτε την Ευρώπη με τα ήθη, έθιμα & πολιτισμούς που διαμόρφωσαν το κόσμο που μας περιβάλλει να... διαφυλάξουμε από τα ξένα συμφέροντα(sic), μείτε να διεκδικήσουμε χαμένες πατρίδες" ή αλλιώς "Θαυμάστε θέα ανοιχτής παλάμης & επικεντρωθείτε στο μανικιούρ" ...τόσο καλά!

 

Τέλος, αναλογιζόμενος ότι μία μουσική σύνθεση κρίνετε από την ποίηση & την μελωδία που την περιβάλλει, αναρωτιέμαι για τα κριτήρια με τα οποία γίνονται τόσα χρόνια οι επιλογές των συνθέσεων αυτών, ποιους κατ ουσίαν εξυπηρετούν, αν ασχολήθηκε ουδέποτε κανείς για το επίπεδο** των Ευρωπαίων πολιτών ως προς την μουσική τους παιδεία...

Τι κρύβετε πίσω από αυτό που λέμε Ευρωπαϊκή κουλτούρα & Ένωση;
 
Τουτέστιν... "Αιδώς αχρείοι!"*


* [Λεξικό Τριανταφυλλίδη]
αιδώς η [eδós] Ο γεν. αιδούς, αιτ. αιδώ (χωρίς πληθ.) : (λόγ.) 1α. το συναίσθημα της ντροπής που προέρχεται ιδίως από καταπάτηση των ηθικών ή κοινωνικών κανόνων: H νεολαία συχνά κατηγορείται για έλλειψη σεμνότητας και αιδούς. ~, Aργείοι, (ως επίπληξη για τους Έλληνες) ντροπή σας! β. (νομ.)Προσβολή της αιδούς κάποιου / της δημοσίας αιδούς, για εκτέλεση άσεμνης ή ακόλαστης πράξης. 2. τα απόκρυφα μέρη του ανθρώπινου σώματος: Mε ένα απλό κομμάτι ύφασμα αντί για ρούχο γύρω από την αιδώ.
[λόγ. < αρχ. αἰδώς (1β: σημδ. γαλλ. pudeur)]
[Λεξικό Γεωργακά]
αιδώς [e∂ós] η, gen rare αιδούς, acc αιδώ 
·          ① sense of shame, bashfulness, modesty, decency (syn αιδημοσύνη, αιδοσύνη, ντροπή, συστολή): 
o         το συναίσθημα της αιδούς | 
o         η αισχύνη είναι επιτεταμένη ~ (Tatakis) | 
o         η ~ στην πράξη είναι έμφυτη (Katsigra) | 
o         στα παιδιά πρέπει πολλήν αιδώ κι όχι χρήματα να αφίνουμε (Vrettakos) |
o         κάτω από το νυφικό πέπλο συνηθίσαμε να βλέπουμε τη συστολή, την αιδώ, την αγνότητα της παρθένου (Palaiologos) | 
o         δημοσιεύματα άσεμνα ... προσβάλλουν ... τη δημόσια αιδώ (Christidis EΣ) | 
·          Ίψεν ένοιωθε βαθύτατα ... την αιδώ των συναισθημάτων (Thrylos) | 
o         poem χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ | μεγάλα κ' υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη (Kavafis) | 
o         κ' οι Aθηναίοι χωρίς διάκρισιν κ' αιδώ, | με δάφνες τους εδέχθησαν και άνθη (Malakasis) 
·          ② genitals, pudendum (syn αιδοίο) 
·          [fr AG αδώς]
 [Λεξικό Τριανταφυλλίδη]
αχρείος -α -ο [axríos] Ε4 : εξαιρετικά βαρύς χαρακτηρισμός για άνθρωπο του οποίου η συμπεριφορά είναι αισχρή, ανήθικη, ανέντιμη: ~ χαρακτήρας. Aχρείο υποκείμενο. ~ συκοφάντης. || Aχρεία διαγωγή / πράξη / χειρονομία. ~ υπαινιγμός. Aχρεία ψέματα. || (ως ουσ.) ο αχρείος: Xάσου από μπροστά μου, αχρείε! || για ήπιο ψόγο: Δες τι ζημιά μου έκανε ο ~!
[λόγ. < αρχ. ἀχρεῖος `άχρηστος, κατώτερος΄]

**Πρωτάθηκε αποχώρηση της Ρωσίας από τη Eurovision λόγω Κοντσίτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: