Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΛΑ.Ο.Σ ηθικότητα, τοκογλύφοι & μέλλον

Φωτογραφίες του Βελόπουλου αγκαλιά με τρίτο αρχιτοκογλύφο!

Πριν προλάβει ο Γιώργος Καρατζαφέρης να πει κάτι σαν απάντηση για τις σχέσεις του ΛΑΟΣ και του Κυριάκου Βελόπουλου με τους τοκογλύφους της Θεσσαλονίκης, νέα φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αυτή τη φορά, ο Βελόπουλος εμφανίζεται αγκαλιά με τον Δημήτρη Λογοθέτη ο οποίος θεωρείται από την αστυνομία άμεσος συνεργάτης του Μάρκου Καραμπέρη τον οποίο συμβούλευε πώς να είναι νομιμοφανείς οι συναλλαγές του, μιας και (ο Λογοθέτης) είναι άριστος γνώστης της λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος. Σε άλλο ενσταντανέ ο βουλευτής του ΛΑΟΣ εμφανίζεται να χειροκροτεί τον...

Μάρκο Καραμπέρη και πίσω τους απαθανατίζεται ο Δ. Λογοθέτης.

Για να μην έχετε απορίες, σας ενημερώνουμε ότι ο βουλευτής χειροκροτεί τον Καραμπέρη για τις… πολιτικές του απόψεις, μιας και η φωτογραφία έχει ληφθεί σε εκδήλωση για την υποψηφιότητά του ως αντιπεριφερειάρχη.

Ως τώρα λοιπόν, ο λαλίστατος αλλά τώρα τη νήσσα ποιών Κ. Βελόπουλος έχει απαθανατιστεί αγκαλιά με τρεις αρχιτοκογλύφους: Τον Μάρκο Καραμπέρη, τον Δημήτρη Λαμπάκη και τον Δημήτρη Λογοθέτη.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα ερωτήματα για τη σχέση του ΛΑΟΣ και του κ. Βελόπουλου με μέλη της «καμόρα της Θεσσαλονίκης» αντί να απαντηθούν, αυγατίζουν…

Σχετικές φωτογραφίες:

Από newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: