Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Η ΦΑΓΕ για το Λουξεμβούργο...

Η ΦΑΓΕ φεύγει για το Λουξεμβούργο

Η ΦΑΓΕ φεύγει για το Λουξεμβούργο

Την απόφαση της να μεταφέρει την έδρα της στο Λουξεμβούργο ανακοίνωσε η ΦΑΓΕ. 

Ως αποτέλεσμα αναδιάρθρωσης, η FAGE International SA, νεοσυσταθείσα εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο, που ελέγχεται από τους Ιωάννη και Κυριάκο Φιλίππου, είναι η μητρική εταιρεία για το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου.

Όσων αφορά τις δραστηριότητες της ΦΑΓΕ στην Ελλάδα, αυτές πραγματοποιούνται μέσω της ελληνικής θυγατρικής της ΦΑΓΕ Dairy Industry (πρώην μητρική του ομίλου) ενώ οι δραστηριότητες της στο εξωτερικό θα γίνονται μέσω της νεοσυσταθείσας θυγατρικής στο Λουξεμβούργο, FAGE Luxembourg S.a.r.l.

Ο Αθανάσιος Φιλίππου, διευθύνων σύμβουλος της ΦΑΓΕ δήλωσε για αυτή τη μεταφορά της έδρας στο εξωτερικό: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης η οποία βασίζεται στην ελληνική μας κληρονομιά ενώ μας βοηθά να ανταγωνιστούμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην παγκόσμια αγορά. Η παγκόσμια ζήτηση για τα προϊόντα μας συνεχίζει να αυξάνεται και είμαστε έτοιμοι να επωφεληθούμε από τις εξελίξεις στην αγορά στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική και όπου αλλού μπορεί να προκύψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: