Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ μικροομολογιούχοι διεκδικούν... (Αθήνα 22/11/2012)


Οι μικροομολογιούχοι 
στα γραφεία της ΝΔ!


Σύμφωνα με δημοσίευμα του defencenet στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού έχουν εισβάλλει οι ομολογιούχοι και ζητούν μελλοντική συνάντηση με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά.

Ας σημειωθεί για πολλοστή φορά πως πρόκειται για μικροομολογιούχους που είχαν εμπιστευτεί, επενδύσει αλλά & βοηθήσει με τα χρήματα τους μέσω τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου, δήθεν με μεγαλύτερη ασφάλεια!
Οι άνθρωποι ουσιαστικά διεκδικούν τις κατατεθειμένες τους οικονομίες από το Ελληνικό δημόσιο, στο οποίο & τις είχαν εμπιστευθεί.

Το Ελληνικό δημόσιο συνεχίζει παράνομα να τις παρακρατεί έχοντάς τες κατ ουσίαν κλέψει με το έτσι θέλω, μάλιστα ισχυριζόμενο πως αδυνατεί οικονομικά να τις αποδώσει ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ !!!

Μέχρι στιγμής η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. Να σημειωθεί ότι οι κινητοποιήσεις τους, όπως είχε γίνει πρόσφατα & στην τράπεζα της Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη, είναι δυναμικές, πετυχημένες & από πλευράς συμμετοχής χωρίς να ενοχλούν την κίνηση των τροχοφόρων, κάνοντας τις πορείες - διαδηλώσεις τους από τα πεζοδρόμια. 
Με τον τρόπο αυτόν, τόσο η παρουσία τους όσο & η ενημέρωση του κοινού, γίνεται αποδεκτή με μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθ' όσων  τα αιτήματά τους είναι εδώ που τα λέμε & πέρα για πέρα δίκαια!

Τον Θεό τους δεν έχουν οι διοικούντες μας ποια... νε πατέρα, νε μάνα, μήτε ιερά & όσια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: