Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ξανά αδιάβαστοι για να ψηφίσουν... Είναι ανδρείκελα ή όχι;



ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ — ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…

  • ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ 800 ΣΕΛΙΔΩΝ!
  • ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤH ΤΗ ΧΩΡΑ…
  • Νομοσχέδιο σφαγείο και τέρας ενός άρθρου 800 σελίδων το οποίο περιέχει τόσο τα μνημονιακά μέτρα όσο και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα μέχρι το 2016 (άσχετα μεταξύ τους!), 
Το κατέθεσε η κυβέρνηση αργά το βράδυ της Δευτέρας (5/11) περί της 22:00 στη Βουλή.

Το νομοσχέδιο αυτό, κατά την κυβέρνηση θα συζητηθεί με τη μορφή του κατεπείγοντος στην Επιτροπή της Βουλής σε μια και μόνη συνεδρίαση. Αυτή θα είναι την Τρίτη (6/11) στις 12 και την ακριβώς επόμενη μέρα Τετάρτη (7/11). 



Μετά από αυτή την 10άωρη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, θα τεθεί σε ψηφοφορία το νομοσχέδιο.

Είναι προφανές ότι ουδείς βουλευτής όσο επιμελής και αν είναι, θα μπορέσει να μελετήσει αλλά ούτε καν να φυλομετρήσει το νομοσχέδιο, που θα συζητηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και με διαδικασίες εξπρές.
Έχουμε ενώπιόν μας ένα αντισυνταγματικό έκτρωμα που διαλύει το εργασιακό, μισθολογικό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό και κοινωνικό τοπίο της χώρας. Προκειμένου να «περάσει» εκβιαστικά από τη Βουλή θα χρειαστεί ένα κανονικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, που η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη έχει προδιαγράψει και επιχειρεί να καλύψει με εσωκυβερνητικές και διακομματικές έριδες των συνεταίρων.


Την Τρίτη (6/11) μόνο οι γιγαντιαίες κινητοποιήσεις των εργαζομένων και του λαού μπορούν να σταματήσουν το άθλιο πραξικόπημα μιας άθλιας τροϊκανής συγκυβέρνησης...

Αναρτήθηκε από ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: