Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Μία από τα ίδια...




Εβίβα Έλληνες λοιπόν & με αυτή την ψήφο, 
ωσάν προσπάθειες δεν γίνανε πολλές,
το σύστημα παρέμεινε ίδιο!

Πέρα από τους στόχους & τα ιδανικά που αναμφίβολα επιβάλλεται να τίθενται, τότε με σύνεση, μυαλό, ενότητα, ενδιαφέρον & ενεργητικότητα κάτι θα βγει, ούτως ή άλλως. 

Αν περιμένουμε το νέο Πασοκ (=Συριζα) να μας σώσει, ή το ΚΚΕ να ξυπνήσει, θα μας... ξαναπάρει ο ύπνος. Είδαμε τα χαΐρια των άλλοτε μεγάλων & μικρών κομμάτων, όπως & των υπολοίπων άλλωστε, απορρίπτοντας τους μικρούς λόγω έλλειψις εμπιστοσύνης. 


Στο δια ταύτα, εφόσον τελικά αξιόπιστο κόμμα δεν υπάρχει(;) & αφού τρώμε στατιστικά δούλεμα & νανουρίσματα, μήπως θα έπρεπε να μαρκάρουμε καλλίτερα τους πολιτικούς; 

Επιζητώ γενικότερη ενασχόληση & συνεχή ενδιαφέρον για τα πολιτικοοικονομικά δρώμενα, ειδάλλως προβλέπω οι πιο θερμόαιμοι από μας να τρώμε τα μούτρα μας, ξανά! Αλλά είμαι γραφικός να πάρει ευχή & Έλληνας, τουτέστιν αυτά εδώ δεν γίνονται.

Εν τέλει, προβλέπω να σταυρώνουμε κουτουρού πάλι στην εκλογική μας εκδρομή, ουσιαστικά τους εαυτούς μας! Από το 1821 μέχρι την έκθεση του Paul A. Porter στον W.L. Clayton το 1947 δεν άλλαξε κάτι... Γιατί να αλλάξει από το '47 & μετά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: